dsd_logo-usluge

Digital Smile Design

Digital Smile Design (DSD), odnosno digitalni dizajn osmijeha je digitalno planiranje i kreiranje idealnog osmijeha u skladu s pacijentovom fizionomijom lica i njegovim željama.

Opširnije
3shape-cad-cam

CAD/CAM

Najmoderniji segment našeg laboratorija je dentalna CAD/CAM tehnologija. Koristimo najnovije CAD/CAM tehnologije za unapređenje kvalitete i preciznosti naših radova.

Opširnije

Implantati

Implantati su spoj oralne kirurgije i protetike. Izrađen od titana. Zamjenjuje korijen zuba.
Koristi se kao sidro za fiksne i mobilne protetske radove.

Opširnije

Cirkon

Zbog svojih izvrsnih bioloških karakteristika, Cirkon je danas traženi materijal za stomatološke restauracije. Glavna osobina materijala je biokompatibilnost i estetika.

Opširnije

Veneers (ljuskice)

Keramičke ljuskice su izuzetno tanke ljuskice izrađene od posebne press keramike. Ova tehnika se koristi već 20 god. i sinonim je za estetiku, preciznost i biokompatibilnost.

Opširnije

100% zirconia

Mogućnost primjene ovog cirkona su od fiksnih do mobilnih protetskih nadomjestaka. Karakterizira ga vrhunska estetika i izrazita čvrstoća.

Opširnije

Kombinirani radovi

Ovi radovi predstavljaju vrhunac znanja i umijeća u stomatološkoj protetici. Kombinirani radovi sastoje se od fiksnog (krunica-most) i mobilnog (parcijalna proteza) dijela.

Opširnije

Metal Keramika

Metal keramičke krunice i mostovi izrađuju se od najnovijih biokompatibilnih legura na bazi Co-Cr (kobalt-krom) bez Nikla i Berilija i legura na bazi Au-Pt (zlato-platina).

Opširnije
i-to-nije-sve

I to nije sve…

Silensor® udlage, Relaksacijske udlage, Udlage za izbjeljivanje, Sportske udlage, Implatološke šablone, Ribbond® krunice…

Opširnije
IMG_Galić_2

Prije i poslije

Zahvaljujemo pacijentima na suradnji i dozvoli za fotografiranje i objavljivanje kliničke situacije prije i poslije terapije.

Opširnije