Pacijent je došao s gubitkom centralnog sjekutića. U dogovoru s oralnim kirurgom preporučili smo implanto-protetsku sanaciju. 3 mjeseca nakon implantacije pristupili smo izradi krunice na vijak. Rezultat je visoko estetska krunica, sačuvana papila i zdrava gingiva, simetrija zubnog mesa i preostalih zuba.

Netretirana trauma iz djetinjstva , rezultirala je poremećaj zagriza i položaj zuba. Pacijent je izrazio želju za estetskom sanacijom 4 prednja gornja zuba. Plan terapije je kombinacija bezmetalnih krunica i ljuskica.

Pacijent je došao u ordinaciju s željom za sanacijom jednog prednjeg zuba. Nakon analize slučaja, terapija je dogovorena u suradnji s oralnim kirurgom. Prednji sjekutić je izvađen i istovremeno je usađen implantat. Nakon 3 mjeseca od implantacije, izrađena je bezmetalna krunica na vijak.

Pacijent je nezadovoljan estetikom prednjih zubi. Njegova želja su bile keramičke ljuskice ali nakon dijagnostičke obrade i analize zagriza, dogovorene su bezmetalne krunice koje su se u potpunosti uklopile.

Pacijent je nezadovoljan estetikom prednjih zubi. Zubi su posebno tretirani i pripremljeni za izradu ljuskica. Nakon dijagnostičke obrade pristupili smo izradi keramičkih ljuskica.

Nakon implantacije jednog implantata u području centralnog sjekutića, izrađen je individualni cirkonski abutment. Nakon što je bezmetalna cirkonska nadogradnja zadovoljila estetske kriterije pristupili smo izradi cirkonske krunice koja u potpunosti zamjenjuje izgubljeni zub.